FS formaiskola

FENG SHUI FORMAISKOLA 

  
FENG SHUI jelentése: SZÉL és VÍZ 
E két természeti jelenség alakította a Föld domborzatát hegyekre és völgyekre. 
  
Energetikailag vannak kedvezõ és kedvezõtlen fekvésû helyek. 
feng shui tanácsot ad, hogy hol vegyünk telket, hogyan építsük fel házunkat, milyen legyen az épület formája és a ház teteje, a szobák elhelyezése, valamint az épület környezete. 
  
A földet láthatatlan erõvonalak szabdalják keresztül-kasul, némelyik kedvezõ, másik káros hatású. A feng shuiarra törekszik, hogy a magunk javára fordítsuk a kedvezõ erõk hatását, fontos, hogy elkerüljük az ártó erõvonalakat (gyilkos leheletet). 
feng shui mesterek kimondottan óvnak attól, hogy huzamosabb ideig olyan helyen tartóz-kodjunk(együnk, aludjunk, dolgozzunk), amely ki van téve a láthatatlan erõk káros hatásának. 
  
feng shui segítségével úgy tudjuk környezetünket elrendezni, hogy harmóniában élhessünk vele. Az egyszerûen bemutatott alapelvek könnyen elsajátíthatók, hiszen az egészséges józan észre alapulnak. 
Módszereivel (öt elem és jin-jang egyensúlya, negatív energiák kiküszöbölése, energetikai védelemmegteremtése, stb.) energetizálhatjuk lakásunkat, otthonunkat, munkahelyünket és általa magunkat. 
  
Az életenergiát (chi-t) a házamhoz kell vezetni, a bejárati ajtón át becsalogatni, lakáson belül szabadon áramoltatni és megtartani. 
chi szereti: a rendet, a tisztaságot, a harmóniát, a tágasságot, a fényt, a lágy lekerekített vonalakat, a tavaszi nagytakarítást és a frissességet (a lakás méregtelenítését). 
chi nem szereti: a kacatokat, a rendetlenséget, a tisztátalanságot, a sötétséget, az egyenes vonalakat, a félreesõ területeket és a hegyes, csúcsos formákat, éles széleket. 
  
mennyei lényekkel tudjuk megteremteni az energetikai védelmet. 
fekete teknõs a hátunk mögött megtámaszt, védelmet ad. 
vörös fõnix a jövõképünk (lássak rá valamire). 
Bal oldalon a zöld sárkány éltetõ lehelete kell a jó életünkhöz. 
Jobb oldalon a fehér tigris elszállítja az elhasználódott rossz chit. 
E szimbolikus állatok hegyekkel, épületekkel, növényekkel, stb. hozhatók létre. 
  
bágua térkép segítségével feltérképezhetjük otthonunkat, munkahelyünket, szobánkat, íróasztalunkat, stb. 
Az egyes életterületek (karrier, önmûvelõdés-tudás, egészség-család, gazdagság, hírnév, párkapcsolat-szerelem, alkotókészség-gyerek, segítõkész emberek-utazás) megfelelõ módon történõ energetizálásával javíthatunk éppen aktuális problémáinkon. 
  
feng shui orvoslási eszközök segítségével (tükrök, kristályok, fények, hangforrások, a szél játékszerei, növények, állatok, víz, nehéz tárgyak, mûalkotások, stb.) erõsíthetjük a megfelelõ életterületet, orvosolhatjuk a negatív energiákat. 
  
A forma iskola módszereinek alkalmazásával gyors feng shuit érhetünk el!
Ha változást szeretnénk az életünkben, legalább 27 féle dolgot kell megváltoztatni a környezetünkben!
 
Dr. Fauszt Teréz