Medical taping terapeuta és oktató

Medical taping terapeuta és oktató

A taping terápia a keringési és mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtag fájdalmak kezelésekor.

A taping tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető. A taping szalag bőrbarát, légáteresztő anyagból készült, ennek köszönhetően, a bőr szabadon lélegezhet, könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. Rugalmas, együtt mozog az alatta lévő kötőszövetekkel.

A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása fokozódik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat és ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

A tapaszok szakszerű felhelyezése fontos, hiszen ettől függ, hogy a kívánt hatást tudjuk-e elérni. Jöjjön el, tanulja meg a szalagok helyes ragasztását!

A taping terápia széleskörűen felhasználható és gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni, pl. segítséget nyújt kismamáknál a teherhordozás megosztásánál, kozmetikai területen ránctalanítást, bőrfiatalítást lehet elérni vele, de a taping terápia a művészet szintjén is megjelent (body taping art).

Ha szeretné a Medical taping terapeuta és oktató címet megszerezni végezze még el a Dermato-vacuum reflexológia, Speciális masszázsok, Akupresszúra és Masszázs tanfolyamot is a Természetgyógyász Akadémián. Ezekkel a tanfolyamokkal megszerzett komplex tudás biztosítja, hogy választ tudjon adni előadásain a felmerülő kérdésekre.

Az előadások időpontját keresse meg a programnaptárunkban:

Dermato-vacuum reflexológia

Medical taping (alapfok és haladó)

Speciális masszázsok
Masszázs

Akupresszúra

Előadások helyszíne: Magyar Természetgyógyászok Szövetsége

1023 Budapest, Frankel Leó út 49. I/3.

Részvételi díj: 40.000,-Ft/hétvége (kedvezményesen 30.000,-Ft)

Jelentkezni lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 20/360-9560

Mindenkit szeretettel várunk!