Tábor

Nyári tábor 
FEHÉR SAS PANZIÓ - Bánkút

 

Időpontja: 2018. július 4-8. (5 nap, 4 éj) szerdától vasárnapig.

Szállás: Fehér Sas Panzió. Elhelyezés 2-4 ágyas szobákban. Családtagokat és barátokat és is lehet hozni. Naponta 3x vegyes étkezés.

Megközelítés: Csak autóval! M3 autópálya, Miskolc, Lillafüred után Bánkút felé.

Első nap megérkezés 12 óráig, első közös ebéd, délután programok, 18 órakor vacsora.

Programok:

Erdei gyalogtúrák (Bánkút - Tarkő - Háromkő – Nagymező - Hámori-tó – Lillafüred - Felsőhámor - Szeleta-barlang) cseppkőbarlang, gyógynövényismereti túra, gombagyűjtés, jóga, szerepjátékok,  álomdiagnosztika, aromaterápia, masszázs, energetizáló gyakorlatok, meditációs-spiritualitás gyakorlatok, csontkovácsolás, holisztikus táplálkozás.

Fakultatív program:  miskolctapolcai barlangfürdő, bobpálya, kalandpark, diósgyőri vár, ill. Lillafüreden: Szeleta-barlang, Anna-barlang, Szent István barlang, libegő, kalandpark.

Részvételi díj: 50.000,-Ft, mely tartalmazza a szállásdíjat, a napi 3-szori étkezést (túra esetén hidegcsomagot), és a programokon való részvétel díját.

Információk a szállásról: A Fehér Sas Panzió a Bükk fennsíkon, erdőktől körülölelve a csend és nyugalom szigete. A panzió vendégei számára rendelkezésre áll szabadtéri sütésre-főzésre kialakított hely, valamint a sportolni vágyóknak focipálya, gyermekeknek játszótér.

A panzió éttermében vadételek és egyéb különlegességek is fogyaszthatók saját költségre. (Érdemes megkóstolni!)

A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, a csapokból bükki forrásvíz folyik, valamint minden szobában van televízió.

Szükséges kellékek: sportos ruházat, kényelmes túracipő, vízhatlan ruházat és meleg ruha is szükséges, hátizsák, pléd vagy polyfoam szivacs, különböző játékok, gyógyszer, kötszer, szúnyogriasztó.

Jelentkezzen mielőbb:

20/360-9560, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egy rövid videó a táborról.