Kongresszus

XXX. Természetgyógyászati Kongresszus és Kiállítás

 

A kongresszusunkat 2023. május 6-án rendezzük meg Budapesten, az Aquincum Hotel­ben. (Budapest, III., Árpád fejedelem útja 94.)

Érdekes előadásokat és igen változatos kiállítást kínálunk!
A jegyek elővételben megrendelhetők az alábbi elérhetőségeken: Advocatus Bt. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 20/489-9297
A részvételi díj: elővételben 6000,-, a helyszínen 10.000,-Ft.

Rendezvényünkön törekszünk bemutatni a természetgyógyá­szat, ezotéria újdonságait, legújabb eredményeit, mind az előadó­teremben, mind pedig a kiállítás során. Változatosság, megbízha­tóság és magas szakmai színvonal jellemzi tevékenységünket. Előadásokat hallhatunk az ezotéria és a természetgyógyászat külön­böző területeiről, a test és a lélek harmó­niájának meg­teremtéséről. A gyógyítás eszközei tudo­mányos és spirituális szemszögből. Szeretettel várjuk!

 

KIÁLLÍTÁS A KONGRESSZUSON

A kongresszus helyszínén, az előtérben és az előadóteremhez vezető széles folyosón kiállításra, árusításra is lehetőség van. Kiállítási terület 35.000,-Ft/m2. Megrendelhető terület min. 4 m2, melyhez egy nagy asztalt és székeket biztosítunk. Kiállításra jelentkezés: 20/360-9560

Magyar Természetgyógyászok Szövetsége

1023 Budapest, Frankel Leó út 49. I/3.

Telefon: 20/360-9560

www.termeszetgyogy.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.