ATLASPROFILAX

AtlasPROfilax már Magyarországon is!

 

A svájci Dr. René Claudius Schümperli fedezte fel, hogy a koponya és az első nyakcsigolya (atlasz) közti ízületben az atlasz az emberek 80%-ánál elfordult és/vagy elbillent állapotba van. Emiatt a 4,5 - 5,5 kg súlyú koponya aszimmetrikusan terheli meg a gerincoszlopot. A nyaki idegek, erek és izmok irritációja miatt fájdalmak, szervi elváltozások és sokféle bizarr tünet keserítheti meg a mindennapjainkat.

A fejfájás, migrén, görcsös nyak-és tarkófájdalmak, a fejforgások beszűkülése, nyakropogás-roppanás, gerincferdülés, hát- és derékfájdalmak, kézzsibbadás, „fejköd”, csípő és térdfájdalmak, medence-elbillenés, funkcionálisan megrövidült láb, hidegkéz- hidegláb szindróma, görbe hát, „özvegyi púp”, porckorong elváltozások és sérvek, kiegyenesedett nyaki és lumbális gerinc vagy/és lumbális hyperlordosis, meszes felrakódások, a lúdtalp mind-mind az atlasz rossz pozíciójának a jele is lehet. Az „atlasz-teszt” során megállapítható a probléma megléte és a mértéke is.

A felfedező által kidolgozott kezelési metodikával a tarkóizmok speciális vibrációs masszázsa révén az atlasz gyengéden visszacsúszik a megfelelő fiziológiás pozíciójába. Az atlasz-teszt teljesen fájdalmatlan, ám a kezelés kellemetlen érzéssel járhat, ami a tarkóizmok görcsös állapotától is függ. A kezelés után azonnal érezhető a fej forgásainak könnyebbsége, „olajozottsága”, a testtartás javulása, a fájdalmak csökkenése, megszűnése. Az „öngyógyító” folyamatok beindulnak, amelyek hatása hetekig, hónapokig is eltarthat – egyre jobb közérzetet és életenergiát keltve. Csak a súlyos csontritkulás, akut lázas megbetegedés, a terhesség, vagy a súlyosan legyengült állapot esetén nem végezhető el a kezelés. Csecsemőtől az aggastyánkorig mindenkinek lehetősége van az AtlasPROfilax kezelésre.

Az elmúlt 2 évben manuáltherapeuták, orvosok, gyógytornászok, kineziológusok, jógaoktatók, Tai-Chi mesterek és más természetgyógyászatban jártas szakemberek is megismerhették a módszert. Klienseiket egyre nagyobb számban küldik atlaszspecialistához, hiszen akiknek nincs helyén az atlaszuk, azok újra és újra kiújuló panaszokkal jelentkeznek, – egyre csalódottabban és egyre rosszabb fizikális állapotba kerülve. De immáron - a sok-sok pozitív eredmény ismeretében - bátran ajánlhatjuk mindazoknak az AtlasPROfilax kezelést, akik az említett panaszokkal élnek, vagy testtartásuk és az alkatuk az atlasz elmozdulására utal.

A világon kizárólag az AtlasPROfilax módszerrel lehet az atlasz jó pozícióját biztonságosan helyreállítani. Az elmúlt 7 évben több mint kétmillió ember kezelése történt már meg. A világszabadalommal védett eljárást napjainkban mintegy 40 országban 350 atlasPROf alkalmazhatja. Mindannyian a Svájci AtlasPROfilax Akadémia diplomájával rendelkezünk, és munkánkat speciális nemzetközi szakmai felelősségbiztosítás is védi. További információk: www.atlaszprofilax.com

Kérésre munkaközösségek részére és egyéb szervezésű összejöveteleken résztvevőknek szakmai előadás megtartását és atlasz-teszt elvégzését is vállaljuk.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlását élvező AtlasPROfilax eljárást Magyarországon a következő specialisták végezhetik:

Dr. Varga Imre, Nagykanizsa

Bejelentkezés: 06-30-9593-080

 

Dr. Szilvásy István, Budapest

Bejelentkezés: 06-30-630-2110, www.atlaszprofi.hu

 

Somi Magdolna, Békéscsaba

Bejelentkezés: 06-30-577-8852

 

Dr. Liska-Mohai Marianna, Budapest

Bejelentkezés: 06-30-928-5369

 

Dr. Pfeifenróth Anna, Pécs

Bejelentkezés: 06-70-778-5537

 

Tóth Zsigmond, Budapest

Bejelentkezés: 06-20-488-7769, www.gerincmento.hu

 

Gréci Viktória, Pécs

Bejelentkezés: 20/98-88-644

www.pecsgyogytorna.hu

 

Gácsér Attila, Békéscsaba

Bejelentkezés: 06-30-498-6657 ; 06-30-577-8852