Extraszensz

Extraszensz-intraszensz bioenergetika 

  
Az extraszensz bioenergetika kifejezés az angol érzékszerveken kívüli érzékelés fogalomból ered. Az érzékelés során a testünkben és a testünket körülvevõ energiamezõt, az ún. aurát vizsgáljuk. Az aurában érzékelhetõ elváltozásokból – melyek egyrésze lehet energiatöbblet, vagy energiahiány, esetleg fiziológiás energiatöbblet – következtetni tudunk az adott belszervben lezajló betegségekre, azok tendenciájára. A vizsgálat során észleltek alapján megállapíthatjuk, hogy a szervezet normális állapotát találtuk-e vagy gyulladásos típusú betegségek, vagy már gyógyulásra kevésbé fogékony kórképpel állunk-e szemben. 
Az energetikai térkép nemcsak az organikus betegségeket, hanem a pszichés betegséget, depressziót, öngyilkossági hajlamot, valamint a mindennapi életünk során változó energetikai állapotunkat is jól mutatja: lásd a menstruációs ciklust, de a pszichés stressz vagy fizikai túlterheltség is jól észlelhetõ és kimutatható az aurából. 
A mindenkiben meglévõ képesség felszínre hozására és továbbfejlesztésére kerül sor a tanfolyam során. 
Az energetikai észlelésre érzékeny egyedek számára az intraszensz bioenergetika ad további lehetõséget az energetikai területek rejtelmeinek feltárására. Az intraszensz technika során az ún. harmadik szemes látás segítségével történek az emberi test belsejének, a belszervek állapotának feltérképezése, amelynek kontrollja az egyéb természetgyógyászati vizsgálati l módszerek és diagnosztikai rendszerek mellett az egészségügyi, orvosi vizsgálati és diagnosztikai rendszerek. 
Az intraszensz bioenergetika során gyakorlatilag erõteljes energetikai képességfejlesztés történik, az ezzel a technikával történõ észlelések sok esetben már a valószínûség határát súrolják, ill. néhány területen át is lépik azt. 
Hallgatóinknak olyan személy intraszensz vizsgálatát adtam, akinek pulóverét zsákba téve megtapinthatták, de nem láthatták. Energetikai ráhangolódás után megállapítják pulóver tulajdonosának korát, kinézetét, betegségeit, azaz a szomszéd teremben lévõ, egy másik tanfolyamon részvevõ hölgynél magas vérnyomást, májnagyobbodást, súlyos gerincmeszesedést, epehólyag érzékenységet, rossz látást, nõgyógyászati mûtét utáni állapotot észlelnek. Érzelmi állapotát kiegyensúlyozottnak határozzák meg. A vizsgált személy nevét borítékba téve a másik terem hallgatói elõtt ismertettük a talált elváltozásokat, kérve, hogy jelentkezzen az a személy, aki magára ismert. Természetesen az a személy jelentkezett, akinek neve a borítékban volt, akinek pulóverét a zsákba tettem. Mielõtt elmondhattuk volna, hogy milyen módszerrel észleltük tüneteit, elmondja, hogy kb. 10-15 percen keresztül úgy érezte, mintha tapogatták volna belszerveit, máját, epehólyagját. A felsorolt betegségeket mind megerõsíti, hisz orvosi leletei is igazolják a felsoroltakat. A diagnózist az energetikai gyógyítás követte.