Rohanás a világgal

Rohanjunk együtt a Világgal egészségesen!
 

XXI. század, rohan a Világ, rohanunk mi is. Kora reggel kezdjük a robotolást és késõ estig meg sem állunk. Helyes ez így? Persze tudjuk a választ, hogy nem helyes, de mit tehetünk ellene? A munkahelyekért nagy a harc, mindenki próbálja megtartani a sajátját. Az iskolákban egyre nagyobb a követelmény, különórákra, korrepetálásra járatjuk a csemetéinket. Ahol van lehetõség, ott még heti 3-4 edzést is kiprésel magából a gyermek. Vagy csak mind mi akarjuk ezt? Igazából mindegy, mert a korral úgyis haladni kell és a követelmények egyre csak nõnek, a teendõink listája meg gyarapodik.
Meddig bírjuk még ép szervezettel? Mindenképpen meg kell várnunk egy idegösszeomlást? Valami segítség kell, hogy legyen!
Ha azt nézzük, hogy abból kell építkeznünk amink van és nem tudunk leadni egy kötelességünkbõl sem, akkor a támogató funkciót kell felerõsítenünk, és innentõl kezdve tudatosabban élnünk.
Számtalan helyen hallunk az immunrendszerünk kimerülésérõl, hogy segíteni kell, és töltsük fel, turbózzuk fel, mert így kivédhetünk sok betegséget és a teljesítõképességünk is a kívánt szintre emelhetõ. Mégis hogyan mûködik az immunrendszerünk? Mivel töltõdhetünk fel?
Az immunrendszerünk nem más mint egy védekezõ egység. Véd a külsõ behatásoktól, és sokszor véd a belsõ támadásoktól is. Ezt az egységet alkotják a nyirokszervek és nyirokcsomók, valamint a bélrendszerben élõ hasznos baktériumok tömege is. Ezeknek a bélbaktériumoknak a megfelelõ táplálása és életfeltételeinek biztosítása legalább annyira fontos mint a saját sejtjeinké.
A civilizált létformának „köszönhetõen” komoly megterhelés éri immunrendszerünket. Leginkább a helytelen táplálkozás, az állandó stressz, a rendszertelen és mozgásszegény életmód, valamint a külsõ környezet ártalmas anyagai. Ezen a nehezített pályán halad nap mint nap a védekezõ rendszerünk és sorra gyõzi le a kórokozókat, felismeri a hibás struktúrájú sejteket, ezeket eltakarítja,hatástalanítja a számunkra veszélyes anyagokat. A folyamatban számtalan funkciójú „katona” vesz részt. Vannak kémkedõ sejtek, segítõ sejtek, tisztogató sejtek, ellenanyagot termelõ részecskék, ölõsejtek és takarító makrofágok is. A rendszer nagyon összetett, mégis hatásosan képes mûködni, ha megfelelõ támogatást kap. Ezeknek a sejteknek a mûködéséhez rengeteg energiára, alkotóelemre van szükség, melyeket folyamatosan pótolnunk kell.
Az immunerõsítés módszerei között megtalálhatjuk a rendszeres testmozgást, a nyugodt és pihentetõ alvást, szaunázást, stresszmentes életvitelt, és a nyomelem- és vitaminpótlást is. Emellett kiemelkedõ figyelmet kell fordítanunk a szervezet megfelelõ víz-, sav-bázis háztartására, valamint oxigéntelítettségére is.
Immunerõsítésrõl felnõtteknél és gyermekek esetében egyaránt beszélni kell. A nyomelemek és vitaminok napi szükséges mennyisége eltérõ korosztályonként. Ezért nagyon fontos, hogy az életkornak megfelelõ összetételû készítményt válasszunk. A vitaminok között vízben és zsírban oldódó típusok vannak. Ezért a hatékony felszívódásért és a hasznosulásért testünk zsírraktárai is felelõsek. Komoly, hosszantartó betegség során sokat veszíthetünk a súlyunkból, így a zsírraktárainkból is. Ilyenkor még fontosabb az immunrendszer megfelelõ mértékû támogatása. Ehhez nyújt segítséget a Revitasol és Revitasol Junior nevû készítmény, melyekben egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen. Ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmasak a szervezet belsõ egyensúlyának felborulásakor is.
Napi
 3 ml folyadék és 1 kapszula felnõtteknek a Revitasolból, gyermekeknek pedig a Revitasol Juniorból és Ön is hozzájárul immunrendszere vitalitásához. 

www.berthahealth.hu