Asztrológia és a karrier

Munka, hivatás, pénz és siker a horoszkópban

Közel két évtizede vagyok asztrológus. Ez idő alatt bőven megtapasztaltam, hogy a spirituális úton járó embereket is érdeklik az anyagi kérdések. (A nagy különbség az, hogy vannak akiket csak az anyagiak érdekelnek.)

Az is tény, hogy a legtöbben nem nyereményjátékon szeretnének meggazdagodni, és az öröklés lehetősége sem lelkesíti az embereket olyan nagyon.

Ezzel szemben az asztrológushoz fordulók többsége reálisan gondolkodó, két lábban a földön járó ember, aki a munkájából szeretne tisztességgel megélni, gyarapodni. Mindenekelőtt megtalálva azt a hivatást, amely meghozza a megelégedettséget és az anyagi elismerést.

A rövid eszmefuttatás után máris helyben vagyunk, a horoszkóp közepén: a siker kulcsa ugyanis az önismeret. Ehhez az egyik (nem az egyetlen) kiváló eszköz az asztrológia.

A születési horoszkópból pontosan kiolvasható egy ember karaktere, temperamentuma. Elénk tárulnak a képességek és lehetőségek, valamint megmutatkoznak a hiányosságok. Másképpen szólva: kiokoskodhatjuk, merre vezet az út a boldoguláshoz – és azt is, hogy merre nem vezet. Megtudhatjuk a horoszkópból, kinek van vezetői tehetsége, és ki az, aki született második ember, társ, vagy éppen „közlegény”. A vállalkozói, kockázatvállalói hajlam szintén kiolvasható. A horoszkóp megmutatja továbbá az üzleti partnereinket, a főnökünket, a beosztottjainkat, a titkos rosszakaróinkat és a támogatónkat.

Vannak jelei a szerencsejátéknak, az örökségnek, a változékony anyagi helyzetnek, továbbá a több szakmaváltásnak, fordulatos karrierépítésnek, a külföldi munkavállalásnak.

A leglényegesebb viszont az, hogy amikor valaki munka, hivatás, pályaválasztás vagy módosítás dolgában asztrológushoz fordul, a tanácsadás végére rendszerint kiderül, a horoszkópban pontosan az áll, amit az illető a lelke mélyén igazán szeretne.

A tanfolyamon asztrológiai előképzettség nélkül részt vehet bárki. Aki mind a négy hétvégi kurzust elvégzi „Asztrológus tanácsadó” oklevelet kap.

Tóth Éva Ágota asztrológus, természetgyógyász